Eleysia Morris je bila očitno preveč navdušena darila staršev za diplomiranje, saj je svojo 'romanco' z rdečim BMW E92 serije 3 Coupe kaj hitro končala....v svežem betonu.

Zgodba prihaja iz Fox 5 Atlanta in glede na poročilo, Eleysia pravi, da zaplata svežega betona ni bila dovolj dobro označena in zato ni dobro vedela kaj se dogaja do takrat, ko je bilo že prepozno. No oblasti okrožja DeKalb pravijo drugače. Po njihovih podatkih to zagotovo ne drži, saj so pogodbeni izvajalci izvajali dela po vseh predpisih.

BMWBLOG-E92-v-betonu (1)

“Dvajsetega junija kmalu po dvanajsti uri, je voznica rdečega BMWja zapeljala v moker beton znotraj gradbišča, zaradi neupoštevanja trajno postavljene signalizacije in ovir. Pogodbeni izvajalci so za okrožje DeKalb polagali betonski pokrov, kot del novega tlačnega cevovoda v bližini 6333 Rockland Road. Na pomoč so za odstranitev vozila poklicali avtovleko, vendar ta ni mogla odstraniti vozila iz betona, saj se je ta v tem času že strdil in tako onemogočil odstranitev avtomobila. Pogodbeni izvajalec je začel z odstranjevanjem betona, da se bo vozilo lahko odpeljalo z gradbišča.” je pisalo v uradni izjavi za Fox 5 Atlanta. Izgleda, da sta se zoperstavili njena beseda proti uradni, v njen zagovor pa lahko povemo, da Morris trdi, da je proti njej peljal poltovornjak, ki je vozil agresivno proti njej, trobil in ‘blendal’ v trenutku ko se je zgodil incident. To bi sicer lahko bil eden od delavcev, ki jo je le hotel opozoriti, vendar vseeno glede na trenutne informacije nihče ne ve, kaj točno se je zgodilo. Jasno pa je le to, da bo v primeru dokazane njene krivde, račun za popravilo res ogromen. Ne govorimo le o popravljanju avtomobila, temveč tudi o stroških uničenega betona in ‘reševanja’, ki bi lahko povečalo strošek še za okoli 10.000 dolarjev.

Škoda avtomobila pravimo. Upamo le, da se je iz vsega tega česa naučila.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code