Na prostranem letališču v Slovenj Gradcu se je odvil že tradicionalni BMW in MINI meet. Obiskovalci so s svojimi zelo raznolikimi vozili dodobra popestrili celotno dogajanje. Kaj vse smo lahko videli?

BMW in MINI meet je organiziran tako, da lahko nanj pridejo obiskovalci, ki na zanimivih vozilih le “pasejo” oči ali pa obiskovalci, ki pripeljejo svoja BMW ali MINI vozila. Žal pa nas je nekoliko razočaralo dejstvo, da na samem dogodku praktično ni bilo MINI vozil. Našli smo le enega, ki je bil precej “star” in še ne spada pod okrilje znamke BMW, sicer pa je bilo BMW vozil okrog 120.

BMWBLOG - BMW meet - Drag Race - Slovenj Gradec 2017 (1)

Letos je bil dogodek razdeljen na dva dneva, kar se je poznalo pri številu obiskovalcev in je ob prvem pogledu dogodek deloval bolj pusto kot sicer. Kljub temu, da se nismo preveč gnetli nam jo je dodobra zagodlo močno sonce, ki je poskrbelo za potno čelo. Na srečo je za prijetno vzdušje poskrbel prijeten piš vetra.

V sklopu dogodka je tako potekala razstava vozil BMW in MINI, ocenjevanje vozil, izbor za najglasnejši avtomobil, izbor za najnižji avtomobil, dirka v pospeševanju na 402 metra (drag race), ogled mednarodne dirke drag race, car wash ter spremljevalni program.

Na dogodku se je zbralo zelo veliko primerkov BMW serije 5 E60, ki so dodobra polepšali celoten dogodek, saj kljub starosti (vozilo je na trgu od leta 2003) še vedno izgledajo dovolj sveži in v koraku s časom. Gre za četrto generacijo serije 5, ki je s svojim naprednim dizajnom nekoliko prestrašila takratne kupce, a se še vedno dobro uveljavila na svetovnem trgu. Zelo raznolike primerke serije 5 E60 si oglejte v galeriji spodaj.

Kot se za srečanje spodobi je bila tudi tokrat prisotno dekle v bikiniju, ki je poskrbelo za čistočo jeklenih konjičkov in predvsem atrakcijo za vse obiskovalce. Za atraktivne fotografije dekleta si oglejte spodnjo galerijo.

Ob koncu srečanja je potekala še podelitev priznanj za vsa našteta tekmovanja. Organizatorji srečanja so tudi tokrat poskrbeli za zares kvalitetno izpeljan dogodek, ki iz leta v leto privablja več obiskovalcev z istim veseljem. Z veseljem do bavarske znamke BMW.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code