Prejšnji teden je BMW odstranil tančico iz svojega novega modela, serije 6 Gran Turismo, ki nadomešča kontroverzno serijo 5 GT. Pridobite vse potrebne informacije o novincu.

Nova serija 6 GT je osnovana na platformi nove serije 5, saj so stare šestice še vedno naprodaj. Zaenkrat še vedno aktualna serija 6 (Cabrio in Gran Coupe) uporabljata precej težjo in večjo platformo.

Z namenom boljše prepoznavnosti in popularnosti modela je BMW pripravil prav poseben predstavitveni videoposnetek, ki razkriva vse kar morate vedeti o novi posebni različici serije 6. Serija 6 GT je brez dvoma pravi naslednik serije 5 GT, avtomobila, ki je bil istočasno zelo priljubljen in osovražen.

BMW 6er Gran Turismo

Gran Turismo vsekakor služi svojemu namenu, saj kot celota ponuja prepričljiv paket. Po eni strani dobi kupec ogromno prostora tako na zadnjih sedežih kot v prtljažnem prostoru, po drugi strani pa ne potrebujete vozila SUV, saj GT izpolnjuje vse potrebe. Ja, pravzaprav gre za uporabnost vozila SUV na platformi serije 5. Prav tako je GT načrtovan z namenom, da ponudi kar se da veliko udobja, s tem pa bo ogrožena celo prestižna serija 7.

Serija 6 GT bo seveda uporabljala vse napredne funkcije, ki jih nudi tudi serija 7, bo pa za razliko od sedmice na voljo za precej nižjo ceno. Če vam torej sam dizajn ne dela preglavic je to vsekakor prava izbira za poslovni avtomobil. Osebno nam je serija 6 GT občutno lepša od predhodne serija 5 GT in tudi splošno javno mnenje sovpada z našimi ocenami.

Za natančno spoznavanje nove serije 6 Gran Turismo si oglejte spodnje fotografije in videoposnetek.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code