Za razliko od drugih mešanih predelav raznoraznih avtomobilov je današnji nekaj prav posebnega. Njegova posebnost je, da je nadgrajen zgolj in samo z razširitvenim paketom AC Schnitzer.

Paket sestoji iz prav posebnih novih blatnikov, novega sprednjega in zadnjega spojlerja, zadnjega difuzorja iz ogljikovih vlaken, športnih izpušnih zaključkov, zadnjega večjega spojlerja, karbonskih pokrovov za vzvratna ogledala ter prav posebnih petkrakih platišča AC Schnitzer z opaznimi modrimi zavornimi čeljustmi pod njimi.

bmw-x6m-acschnitzer (18)

V notranjosti tega prestižnega terenskega športnika je rjavo usnje, alkantaro je mogoče najti na stebričkih in na oblogi strehe, uporabljeni so še rjavi šivi ter čudovit M-Sport volanski obroč. Za audiofile je na voljo fenomenalen premium zvočniški sistem Bang & Olufsen, a pravi ljubitelji športnih avtomobilov bodo raje uživali v harmoniji osemvaljnega motorja.

Ko smo že pri motorju; X6 M uporablja 4,4-litrski TwinPower Turbo V8 motor, ki razvije 575 konjskih moči, po zaslugi AC Schnitzer pa dotičen primerek proizvede kar 650 konjskih moči, na povečanje moči pa ima stranka tudi dve leti garancije. V standardni različici ta avtomobil od 0 do 100 km/h potrebuje 4,2 sekunde. Sploh potrebujete še več moči?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code