Ta prelep Yas Marina Blue BMW M3 ima precej karbonskih dodatkov, ki skupaj z BBS platišči naredijo avtomobil zelo privlačen o čemer se lahko prepričate na fotografijah.

Medtem, ko se večina odloča za kupejevskega BMW M4 za potešitev svojih hitrostnih apetitov, si nekateri še vedno želijo več dnevne uporabnosti, ki jo ponuja limuzinski BMW M3. Oba namreč poganja enak 3.0 litrski TwinPower turbo motor s šestimi valji, ki proizvaja kar 431 konjskih moči in 660 Nm navora. Če med dodatno opremo izberemo še 7 stopenjski DKG menjalnik, lahko taka družinska limuzina do stotice pospeši v vsega 4,1 sekunde.

Yas Marina Blue BMW M3 With BBS Wheels And Carbon Fiber Parts 2

Lastnik te prelepe Yas Marina Blue M3, je svoj avtomobil odpeljal k podjetju AUTOCouture Motoring, kjer so mu dodali precej okusnih dodatkov. Najprej je avtomobil prejel prednji ‘lip’ spojler in še nekaj ostalih dodatkov iz karbonskih vlaken, čemur so sledila BBS LM platišča, ki na avtomobilu naredijo še največjo spremembo. Z dimenzijami 20×8,5 spredaj in 20×10,5 zadaj, zelo dobro pristojijo avtomobilu, vseeno pa zaradi svoje zasnove ne dajejo občutka, da so tolikšna.

O nadaljnjih predelavah tega BMW M3 vas bomo še naprej obveščali, za sedaj pa si napasite svoje oči na teh fotografijah, ki so mimogrede naložene v visoki resoluciji, primerni tudi za ozadja na vaših računalnikih.

Vir: AUTOCouture Motoring

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code