BMW M4 je avtomobil, ki ne potrebuje posebne predstavitve, prav tako pa zaradi velike zmogljivosti tudi izboljšave niso nujno potrebne. Kljub temu je "smrkec" prejel olepšave in iskreno...menim, da mu izredno dobro pristojijo!

BMW M4 že v osnovi ponuja zelo pester izbor barv, platišč in pušča prostor za želje posameznikov. Še več ponudbe pa je na poprodajnem trgu, kjer je za BMW M4 ogromno različnih dodatnih elementov, barvnih odtenkov ter zmogljivostnih nadgradenj.

Najbolj očitne spremembe pri dotičnem M4 je čudovita mat folija čez osupljivo in v oči vpijajočo Yas Marina modro barvo. Vozilo tako ohranja čudovit barvni odtenek, ki smo ga lahko že videli na drugih modelih ter ga dopolnjuje s prav posebnim “ledenim” mat izgledom, kar napravi “smrkca” še lepšega in bolj opaznega.

frozenblue-m4-10

Poleg impresivne barvne prevleke ima M4 na zadku tudi velik spojler RevoZport ter PSM Dynamic zadnji difuzor in stranske pragove. Standardna platišča so zamenjala čudovita platišča HRE R101, M4 pa je boljši tudi za dvojno prilagodljivo vzmetenje podjetja KW ter Dinan končnike stabilizatorja in upravljalni vzvod.

Tudi pogonski sklop je bil prilagojen po zaslugi VF Engineering in odličnega izpušnega sistema Akrapovič. Točne zmogljivostne številke žal niso znane, verjamemo pa, da 3,0-litrski vrstni šestvaljnik s pomočjo dveh turbin iz sebe iztisne dovolj moči, da je neustrašni smrkec resnično izjemen.

Modrega nastopača si oglejte v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code