Ob naročilu BMW M4 lahko izberete čudovito Yas Marina Blue Metallic barvo, ki vas lepo ločuje od ostalih lastnikov in njihovih vozil. Lastnik tega BMW M4 pa je trdil, da samo posebna barva karoserije še ne poskrbi za pravo posebnost in izstopanje vozila in prav zato je nanj namestil poprodajna platišča ADV5.2 M.V2 CS, ki poskrbijo še za bolj izjemen izgled športnika.

Naročanje športnega BMW M4 je za mnoge bodoče lastnike zahteven postopek, saj ob nasičenosti trga s poprodajnimi izdelki M4 izgleda relativno pogosto in “običajno” vozilo celo na slovenskih cestah. Vsak lastnik si seveda želi, da je njegov primerek nekaj posebnega in prilagojen njegovim željam. Tudi ta primerek je šel skozi zahteven postopek izbire, kjer je bila sprva določena Yas Marina Blue barva karoserije, naknadno pa so bili nanj nameščeni tudi poprodajni elementi. Ta Yas Marina Blue Metallic BMW M4, ki prihaja iz Nemčije je zelo prefinjen izdelek, ki na sebi nosi nekatere svetovno najbolj poznane poprodajne dele. Naj vas razsvetlimo, da je na trgu le malo podjetij, ki izdelajo res vrhunske, tehnološko napredne, perfektno dizajnirane in odlično prilegajoče dele. Vse našteto vsekakor izpolnjuje dobro znano podjetje ADV.1 Wheels, ki je za čudovito modrega Bavarca namenila platišča ADV5.2 M.V2 CS.

Yas Marina Blue Metallic BMW M4 Gets ADV.1 Wheels Installed

Temu primerku je podjetje ATT-TEC priskrbelo platišča ADV5.2 M.V2 CS. Ta platišča spadajo v oddelek Competition Spec platišč. So namreč lahka, močna in posebej prilagojena za športna vozila, poskrbijo pa tudi za vizualno bolj privlačen izgled in izboljšano vozno dinamiko. Platišča za M4 so velikosti 20×9 spredaj in 20×10,5 zadaj. Platišča so obarvana z Gumetal sivo barvo, večkraka platišča tako podajo čudovit kontrast k živo modri karoseriji.

Yas Marina Blue Metallic BMW M4 Gets ADV.1 Wheels Installed

Za fotografije Yas Marina Blue Metallic BMW M4 je poskrbel C-Kraft Photography. Oglejte si celotno galerijo izjemnega modrega Bavarca.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code