Ko najprej izberete Yas Marina modrega BMW M3 in nato nanj nadanete poprodajna platišča in druge dele je velika verjetnost, da bo nastal zelo lep primerek vozila. Če izberete komplet platišč in drugih aerodinamičnih dodatkov iz ogljikovih vlaken podjetja Vorsteiner pa nastane nekaj podobnega temu čudovitemu primerku.

Ko se odločite za vizualne spremembe vašega BMW M3 sta le dve možnosti; zelo neopazne ali pa vpadajoče spremembe. Lastnik tega M3 se je očitno odločil za drugo možnost. Kovinsko moder odtenek se vsekakor odlično prilega enemu najboljših visokozmogljivih limuzin na trgu ter ga transformira v pravega lepotca na kolesih. Če dodamo še komplet Vorsteinerjevih platišč pa M3 privablja zanimanje povsod kamor ga lastnik odpelje.

Zmogljivost tega primerka ostaja povsem identična serijski. Pa vendar že v originalni različici avtomobil proizvede zadostno količino moči. BMW F80 M3 namreč poganja 3,0-litrski BMW TwinPower Turbo motor s 431 konjskimi močmi, ki vozilu s pomočjo DCT (dvosklopčnega menjalnika) omogoča šprint 0-100 km/h v le 4,1 sekunde. Najvišja hitrost je omejena na 250 km/h, kar večini voznikov in cestam tako ali drugače zadošča.

Yas Marina Blue BMW M3 With Vorsteiner Aero Upgrades And Wheels

Ta BMW M3 pa nosi na sebi še nekaj zanimivih aerodinamičnih dodatkov in poprodajnih platišč. Med slednje sodi Vorsteiner GTS sprednji spojler, GTS zadnji difuzor in EVO zadnji spojler. Lepotec je obut v platišča Vorsteiner V-FF 103 v Titanium Graphite odtenku in velikosti 19×9,5 spredaj in 19×10,5 zadaj, ki zagotavljajo agresiven in stilsko dovršen zunanji izgled vozila. Celoten paket dodatkov poskrbi za edinstven izgled enega najbolj prodajanih bavarskih športnikov. Oglejte si spodnjo galerijo.

Vir: Vorsteiner

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code