Oziroma po pravi, če se situacija ne bi odvijala v Združenem kraljestvu, vendar se je. Kot se ponavadi takšne zgodbe odvijajo, je tudi pri tej sodeloval starejši moški star 73 let, ki je sedel za volanom srebrnega BMW E39 serije 5.

V napačno smer se je nesrečnež peljal kar trinajst kilometrov in k sreči ni povzročil čelnega trka, se pa je zaradi njega ob reakciji in umikanju, v drog zaletelo dostavno vozilo, katerega voznik k sreči ni bil poškodovan.

Nesreča se je sicer dogodila na Northbound A23 v Sussexu, voznik rdečega vozila, ki je celo situacijo posnel pa je imel neizmerno srečo. Zadnjo sekundo je med prehitevanjem opazil, da se mu nekaj približuje, in nemudoma zavil nazaj na vozni pas. 73-letni upokojenec iz Burgess Hilla pa je svoje vozilo eventuelno zaustavil (po trinajstih kilometrih vožnje v napačno smer), policisti pa so ga nato odpeljali v bolnišnico na nadaljne raziskave, da bi ugotovili vzrok nevarnega početja.

V prometu bodite vedno pozorni in pripravljeni tudi na takšne ekstremne primere, saj vam hitra reakcija lahko reši življenje.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code