Podjetja Auto Talent iz Kalifornije se je v zadnjih dneh osredotočalo na prav poseben BMW F80 M3. Temno vijoličen bavarski športnik ne potrebuje veliko drugih dodatkov, da je na cesti nemudoma opazen. Vseeno pa kakšni M Performance dodatki ne morejo škoditi...

Kralja predelav nove generacije, BMW M4 in M3 sta bila do sedaj že preobražena na vse možne načine, od privlačnih “widebody” pošasti, do mogočnih predelav pod pokrovom motorja… za tiste malo manj zahtevne take drastične spremembe ne pridejo v poštev. Dovolj je že, če naročijo vozilo z bolj nenavadnim barvnim odtenkom, nekaj originalnimi M Performance dodatki in mu kasneje dodajo nova platišča ter povečajo zmogljivost s pomočjo PP-Performance. Takole je svojo dozo dodatkov prejel tudi ameriški Daytona Violet F80 M3, ki na sebi nosi BMW M Performance “Splitterje in Lip”, zadnji spojler, difuzor in M Performance pokrove stranskih ogledal.

bmw-f80-m3-violet (2)

Za povečanje zmogljivosti s pomočjo podjetja PP-Performance prejme “stage 2” tuning motorja, dodatnih nekaj konj prispeva tudi Eisenmann izpušni sistem, za izboljšanje voznih lastnosti pa poskrbi KW 2-Way Clubsport prilagodljivo vzmetenje, ki se skriva za HRE C303 20-palčnimi platišči v barvi Satin Charcoal.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code