Tako strupenega BMW M2 pa še ne!

Predelovalno podjetje Z Performance je večinoma znano po zanimivi izbiri platišč, ki so po mnenju mnogih veliko bolj dostopna alternativa tistim bolj uveljavljenim tekmecem. Pred kratkim pa so skupaj sestavili veliko več kot le avtomobil z drugačnim naborom platišč. Za “svojega” so vzeli model BMW M2 in drastično spremenili njegov videz. Za slednjega se lahko zahvalijo razširitvenem paketu ter zanimivi izbiri barvnega odtenka.

BMW M2 je najverjetneje najbolj priljubljen in spoštovan model iz nabora bavarskih vozil. Novi Competition model bo stvari zagotovo ponesel na popolnoma novo raven. Problem je v tem, da je M2 že v osnovi precej kratek, zato bi ga kakršnokoli širjenje lahko pripeljalo do precej kvadratne oblike, kar pa vsekakor ne bi bilo več tako prijetno na pogled.

Kljub temu gre v konkretnem primeru za zelo všečno predelavo; avtomobil je opremljen z osemdelnim kompletom GRP razširitvenega paketa izpod okrilja Zacoe Performance. Prav tako so slednji prispevali tudi sprednji del vozila (podaljšek sprednjega spojlerja) ter širok zadnji spojler in stranske pragove. Vse našteto je izdelano iz vidnih ogljikovih vlaken.

Še en vrhunec tega kupeja pa je nedvomno očitna CFC folija v odtenku pastelne pistacije. Poleg tega je bila šasija spuščena s sistemom Lowtec HiLow. Platišča, kot že omenjeno, prihajajo izpod rok Z Performance. Gre za 10.5×20” ET-15 in 12.5×20” ET11 ZP.FORGED 6 Super Deep Concave. Številni črni kraki, ki se širijo iz središča platišča se stikajo s srebrno poliranim robom. Športne pnevmatike Toyo Proxes spredaj merijo 265/30ZR20, na zadnji osi pa celo 325/25ZR20, vsekakor pa lepo zaključujejo cel “paket”.

Kaj pa vaše mnenje?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code