Bulletproof Automotive praznuje svojo petnajsto obletnico, posledično pa je bil ustvarjen zelo zanimiv primerek Bavarca, ki je že v prvih dneh SEMA Showa požel veliko zanimanja... zakaj? Že ob pogledu na fotografije vam bo postalo jasno.

Continuum Z4  je plod razvoja podjetja v zadnjem desetletju in pol, njegove linije pa močno naznanjajo JDM Tuning filozofijo. V minulih letih je Buletproof omogočal stankam, da so si lahko naročile svoje sanje: agresivno predelavo, ki je na cestah še zmeraj legalna. Tokratni rezultat je nemško vozilo z japonskimi estetskimi dodatki, ki se nenavadno dobro ujemajo.

e89-z4-buletproof (10)

Glavne spremembe so več kot očitne: E89 Z4 je izgubil velik del vetrobranskega stekla in strehe, zaradi česar sedaj izgleda ekstremno nizek in futurističen. Tako kot se za podjetje spodobi je tudi Z4 prejel nov zadnji spojler, ki se dviga v nebo, agresiven difuzor, razširjene blatnike in nov sprednji del z ogromnimi karbonskimi “splitterji”.

e89-z4-buletproof (5)

 Ben Schaffer (Bulletproof CEO): “Bulletproof se je v zadnjih 15 letih specializiral za izdelavo cestnih avtomobilov v bolj razburljive stroje. Tudi BMW Z4 GT Continuum je zgrajen na tej podlagi in po inspiraciji dirkalnikov iz petdesetih let prejšnjega stoletja, ki so z odprtimi kokpiti omogočali še bolj intenzivno doživetje vožnje. Rezultat je avtomobil s prepoznavnim dizajnom in samo enim namenom – Ponovnem obujanju vseh čutov.”

Vir: Bulletproof Automotive

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code