Manhart Performance praznuje trideset let in za ta dogodek je sam sebi "podaril" zlato odličje v obliki predelanega BMW F87 M2.

Eno mogočnejših poprodajnih podjetij je svoja tri desetletja proslavilo na zelo dramatičen način. Z Manhartovim MH2 630 so predstavili enega najmočnejših projektov, osnovanih na BMW M2. Pretekli vikend se je v Wuppertalu odkrilo pregrinjalo in razkrilo BMW Individual Sunburst Gold kovinsko barvo karoserije. Poleg “pozlačene” zunanjosti pa M2 na sebi nosi kar nekaj sprememb, ki so mnogo bolj ključne od precej kičaste barve – na njem boste našli kar nekaj komponent, ki jih je posodil BMW F82 M4.

manhart-mh2-630 (15)

Pod pokrovom motorja, obogatenim z zračnimi režami, se skriva predelan N55 motor s turbopolnilnikom, ki izhaja iz motorja M3 in M4. Posledično M2 z nekakšno mešanico S55 in N55 enote premore toliko konjskih moči, kolikor znaša številka v njegovem imenu: 630. Poleg nadgradnje zmogljivosti pa boste pri zlatem sijaju opazili tudi karbonski sprednji podaljšek odbijaša skupaj s splitterji, ter zadnji difuzor. Več informacij o predelavi zaenkrat še ni znanih: fotografije notranjosti še niso bile objavljene, prav tako ni podatkov o podvozju in vzmetenju, uradne fotografije in podrobnejše specifikacije lahko pričakujemo v prihodnjih dneh.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code