Eden največjih svetovnih proizvajalcev igrač LEGO razmišlja o serijski proizvodnji legendarnega bavarskega dirkalnika BMW M1.

Preden se bo to zgodilo, pa potrebuje vaš glas. V kolikor vam je modelček všeč, lahko z vašim glasom na tej povezavi podprete projekt, ki bo v primeru, da bo imel dovolj glasov, kasneje našel tudi svojo pot v serijsko proizvodnjo in na prodajne police. Razmišljajo tako o navadni, kot tudi o dirkaški različici, katero bi mi imeli raje pa mislim, da že veste – obe hkrati!

Model izgleda presenetljivo realističen in lahko predstavlja ene najcenejših poti do tega, da boste lahko rekli, da ste lastnik legendarnega BMW M1, ki ste ga mimogrede še sami sestavili. Šalo na stran pa vendar lahko ob tej priložnosti povemo, da pravi avtomobil, ki je bil med letoma 1978 in 1981 izdelan v samo 453 primerkih sedaj dosega vrtoglave cene. Nič nenavadnega ni, da se prodajo za ceno večjo od pol milijona evrov, tisti najbolje ohranjeni pa lahko tudi posežejo v sedem mestne številke. BMW M1 ostaja edini pravi bavarski superavtomobil, ki ima v avtomobilistični zgodovini že pravi statusni simbol.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code