Je šel lastnik nekoliko predaleč?

Ne, vaše oči vas ne varajo – na fotografijah lahko vidite zadnji del BMW serije 8 E31 ”predelan” v prikolico in odet v živahno oranžno barvo. Kar je še bolj smešno pa je to, da je ta prikolica priklopljena na absurdno predelanega športnega terenca Subaru Tribeca v prav tako kričeči oranžni barvi.

O tem primerku sicer ne vemo veliko, saj smo fotografije brez dodatnih informacij opazili na svetovnem spletu. Po raziskovanju smo ugotovili, da je bil ta primerek opažen na Portugalskem. Subaru Tribeca ima spredaj nameščen BMW M odbijač, zadnji spojler pa je podoben tistem na Toyota Supri! Tako kot se verjetno tudi vi sprašujete, tudi nas zanima, zakaj bi se nekdo lotil legendarne serije 8 generacije E31, ki močno pridobiva na zbirateljski vrednosti (odvisno seveda od ohranjenosti).

Najbolj zaskrbljajoča je oznaka, ki razkriva, da je bil zadnji konec nekoč poganjal 5,0-litrski V12 motor! Vsekakor obstaja možnost, da je lastnik zadnji konec v prikolico ”preuredil” zato, ker je bil avtomobil spredaj poškodovan.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code