Že Jeremy Clarkson, voditelj avtomobilistične oddaje "The Grand Tour" je dejal, da je BMW M2 najboljši M vseh časov. Tokrat imamo dokaz, da Jeremy v svojem prepričanju ni sam. Z njim se strinja še vsaj nekdo...

Doug DeMuro iz podjetja Autotrader je v svojem zadnjem videu predstavil malega M2 ter podal svoje mnenje, ki se je ujemalo s tem kar je povedal že Jeremy Clarkson. BMW M2 je ekstremno zabaven avtomobil.

Kot pravi DeMuro same specifikacije pri M2 niso preveč impresivne, vsaj kar se tiče številk. A avtomobil vas bo več kot impresioniral vsakič ko boste sedli za volan.

bmw-m2-f87 (1)

BMW M2 iz 3,0-litrskega vrstne šestvaljnika z pomočjo ene turbine iztisne 370 konjskih moči in 465 Nm navora. Vsa moč se prenaša na zadnja kolesa preko ročnega šeststopenjskega menjalnika (na voljo je tudi samodejni DCT menjalnik). Ta mala zverinica tako stotico doseže v 4,5 sekunde (z DCT menjalnikom 4,3 sekunde), najvišja hitrost pa je elektronsko omejena na 250 km/h. Za njegovo zabavo seveda skrbijo mere in teža vozila, ki omogoča prijetno odnašanje in drsenje zadka.

Avtomobil namreč v dolžino meri 4468 mm, v širino 1984, tehta pa relativno lahkih 1570 kilogramov.

Poglejte si, kaj o baby M vozilu pravi DeMuro. Uživajte!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code