BMW je eden prvih proizvajalcev avtomobilov, ki je izkoristil polni potencial Apple ARKit-a in z BMW i Visualiser aplikacijo omogočil, da vozilo virtualno postavite kar v vašo dnevno sobo.

Nova aplikacija za Apple iPhone in iPad omogoča vizualizacijo, konfiguracijo in raziskovanje modelov BMW i3 ter BMW i8 v kateremkoli naravnem okolju. Če v sliki zajamete dovolj veliko območje, lahko svoj avtomobil virtualno postavite kar v svojo dnevno sobo, garažo ali dovoz, obenem pa lahko na avtomobilu preizkušate tudi različne barve in platišča.

Aplikacija z enostavnim dotikom na zaslonu omogoča tudi odpiranje in zapiranje vrat ter prižiganje in ugašanje luči na avtomobilu, naložite pa si jo lahko iz Apple store v kar 21 različnih jezikih. Za podporo aplikacije boste potrebovali vsaj iPhone 6s ali novejšega, aplikacija pa deluje tudi na trenutni različici tablic iPad in iPad pro, ter je seveda brezplačna.  Andrea Castronovo, vodja prodajnih strategih pri BMW Group je dejal: “Naši produkti so zelo emocionalna vozila, te emocije pa morajo izkusiti tudi naše stranke. S to aplikacijo, lahko ponudimo mnogo boljšo izkušnjo od konfiguratorjev, saj naš produkt praktično pripeljemo v žepe ljudi, ki lahko s svojim iPhone-om opazujejo svoj sanjski avtomobil, kako bi izgledal na njihovem dovozu ali v njihovi garaži.

BMWBLOG-i-viualiser-iOs (5)

Tej izjavi se je pridružil tudi Stefan Biermann, vodja inovativne prodaje, ki je komentiral: “Vemo, da skoraj vse naše stranke izvejo za naš produkt preko spleta, pogosto ravno prek njihovih iPhonov in iPadov, ter šele nato pridejo v naše prodajne salone. Ravno zato je to naslednji logični korak, kjer bodo lahko namesto branja o produktu, lahko le tega dejansko do neke mere tudi izkusili. Ko so enkrat zadovoljni z vizualizacijo, lahko konfiguracijo skupaj z pripadajočo sliko shranijo in jo delijo na socialnih omrežjih ali na nekaterih izbranih trgih, prenesejo celo direktno iz aplikacije, v spletni konfigurator, kjer lahko svoj avtomobil še dokončno izoblikujejo.”

BMWBLOG-i-viualiser-iOs (2)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code