750-konjski približek soncu podjetja Lumma Design je vsekakor nekaj posebnega. Če ne drugega vas bode v oči kot znajo le redki...predvsem po zaslugi odličnega barvnega odtenka.

Pred ogledom galerije svetujemo, da si na oči nadenete dobra sončna očala, saj ta primerek resnično bode v oči. Razširjen BMW X6 M s 750 konjskimi močmi zna prevzeti!

Mnogi vidijo v BMW X6 M le dobri dve toni težek avtomobil, ki ni niti uporaben, niti hiter, niti privlačen. Po posegu podjetja Lumma Design je X6 M videti odlično, uporabnost ostaja enaka kot pri serijskemu vozilu, je pa zato precej hitrejši od originalnega primerka.

Lumma-Design-BMW-X6-M-12

X6 je prejel kar 40 mm širše blatnike, nov sprednji in zadnji odbijač, poudarjen spojler, poprodajni športni izpušni sistem s štirimi zaključki in 22-palčna CLR dirkaška platišča. Tudi notranjost se lepo ujema z zunanjo podobo, kar pomeni, da je notranjost odeta v črnino h kateri se več kot odlično poda kontrastna rumena barva, ki jo poznamo že iz zunanjosti.

Že standardni X6 M navdušuje s prepričljivo zmogljivostjo, ki jo dovaja Twin-Turbo V8. Slednji razvije 575 konjskih moči in 750 Nm navora. Za Lummo to vsekakor ni dovolj. Iz 4,4-litrskega osemvaljnika so namreč iztisnili ogromnih 750 konjskih moči in 980 Nm navora.

Rumena strela lahko z omenjeno modifikacijo doseže zavidljivih 300 km/h.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code