Kupujete nov avtomobil? BMW A-Cosmos je za vas pripravil neprekosljivo akcijo kateri se boste le stežka uprli!

Pooblaščeni prodajalec vozil BMW A-Cosmos je za vas pripravil neverjetno priložnost. Popolnoma novi BMW serije 3 lahko odpeljete že za 24.990 evrov. Tako vam je na voljo več kot le odlična priložnost, da zamenjate vaš stari avto s popolnoma novim BMW. Na voljo vam je široka ponudba različno opremljenih limuzinskih in karavanskih Touring izvedenk različice 318i oziroma 318d, dodatno pa lahko izberete tudi kovinsko črno barvo za 963,00€ in samodejni menjalnik za 2.301,00€.

Pod pokrovom motorja različice 318i se skriva štirivaljni bencinski motor, ki razvije 136 konjskih moči. Lep rezultat pa pokaže tudi pri porabi, saj povprečno na sto prevoženih kilometrov porabi le 5,5 litra goriva. Za nekoliko višjo ceno lahko izberete tudi dizelsko 318d različico, ki razvije 150 konjskih moči, povprečno pa porabi le 4,6 litra goriva. Verjamemo, da lahko ta trenutek rečemo, da novi BMW serije 3 predstavlja največ avtomobila za vaš denar!

Pripravili smo vam tri akcijske primerke v Alpine White barvi zunanjosti in v spisek vključili najbolj zanimivo opremo in vrsto oblazinjenja.

BMW 318i Limuzina Advantage, redna cena: 35.364,00€, akcijska cena le: 24.990,00€.

  • Vrsta oblazinjenja: Blago Move Anthracite.
  • Oprema: alarmno napravo, naslon za roke, okrasne letve Satin Silver, LED žaromete, senzor za dež, sistem za klic v sili, storitve Teleservices in ConnectedDrive, prosotoročno telefoniranje, 16-palčna aluminiajsta platišča, samodejno zatemnitev notranjega vzvratnega ogledala, nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) spredaj in zadaj in sistem za uravnavanje hitrosti z zavorno funkcijo.

BMW 318i Limuzina SportLine, redna cena 40.654,00€, akcijska cena le 26.990,00€.

  • Vrsta oblazinjenja: Blago Corner Anthracite/Grey s poudarki Black.
  • Oprema: Alarmna naprava, preproge iz velurja, naslon za roke spredaj, senzor za dež, LED luči za meglo, LED žarometi, sistem za klic v sili, storitve Teleservices in ConnectedDrive, vzvratna kamera, ogrevana prednja športna sedeža, asistent za dolgo luč, navigacijski sistem Business, usnjen športni volan, 17-palčna aluminijasta platišča, avtomatska zatemnitev notranjega vzvratnega ogledala, notranje okrasne letve Black s poudarki zaključkov Pearl Chrome, nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) spredaj in zadaj, avtomatska klimatska naprava, asistent za uravnavanje hitrosti z zavorno funkcijo in Sport Line dodatki.

BMW 318i Limuzina M Sport, redna cena 42.955,00€, akcijska cena le: 28.990,00€.

  • Vrsta oblazinjenja: Usnje Dakota Black, ekskluzivni šivi Blue/Black.
  • Oprema: Alarmna naprava, naslon za roke spredaj, senzor za dež, LED luči za meglo, LED žarometi, sistem za klic v sili, storitve Teleservices in ConnectedDrive, vzvratna kamera, ogrevana prednja sedeža, asistent za dolgo luč, navigacijski sistem Business, 18-palčna M aluminijasta platišča, deli zunanjosti Aluminium Satinated, avtomatska zatemnitev notranjega vzvratnega ogledala, športna prednja sedeža, notranje okrasne letve Aluminium Hexagon s poudarki zaključkov Blue mat, avtomatska klimatska naprava, asistent za uravnavanje hitrosti z zavorno funkcijo, M usnjen volan, M Aerodynamics paket, BMW Individual notranji del strehe v barvi Anthracite in M Sport paket.

Več informacij vam je na voljo na tej povezavi.

Ponudba je časovno omejena, zato ne odlašajte, temveč se v BMW A-Cosmos salonu oglasite čimprej!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code