Na spodnjih fotografijah lahko svoje oči napasete na BMW M6 Gran Coupe v Java Green barvi, ki ima poleg unikatnega odtenka tudi kar nekaj predelav.

Kot bi lahko pričakovali, je to je ena izmed barv, ki so na voljo le v Individual BMW za katere je potrebno odšteti približno 5000 €. Nazadnje smo o Java Green barvi pisali dober mesec nazaj, ko je bil na željo kupca v tej barvi izdelan F82 M4, več si lahko preberete TUKAJ.  Na M6 GC pa ni edina sprememba barva, saj je avtomobil šel preko obsežnih sprememb, vključno z Manhartovim karbonskim pokrovom motorja in Kelleners karbonskim prednjim podaljškom odbijača.

Opremljen je tudi z M Performance spojlerjem, zadnjim difuzorjem in pokrovi stranskih ogledal, skupaj z Akrapovič izpušnim sistemom iz titana s karbonskimi nastavki izpuha.V notranjosti M6 pridobi M pedala, v Alkantaro zavit volan s Performance zaslonom. Za konec smo prihranili še nadgradnjo motorja, saj je twin-turbo 4,4-litrski V8 nadgrajen iz 560 konjskih moči (412 kW) na mogočnih 764 KM (562 kW)!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code