Mnogi ljudje pravijo, da je BMW Z8 tisti avto, ki ga je potrebno imeti v svoji kolekciji. Morda je tako, a cene tega slavnega roadsterja že nekaj časa naraščajo in če želite s to investicijo tudi nekaj zaslužiti, boste morda morali biti previdni.

Hkrati pa obstajajo (normalni) ljudje, ki od tega ne želijo zaslužka, temveč si želijo le lastiti in uživati ​​v pravem BMW Z8.

Trenutno na spletnem mestu Bring-a-Trailer najdete BMW Z8 iz leta 2001 s samo 37 tisoč kilometri na števcu. In verjetno je ravno ta model v popolni specifikaciji za veliko ljudi. To je zato, ker nosi barvo Titanium Silver Metallic, uporabljeno v filmu o Jamesu Bondu, s katerim je ta avtomobil dobil še neko dodano vrednost ter prepoznavnost. Notranjost je narejena v črnem usnju in izgleda popolnoma nedotaknjeno, kot bi pričakovali od avtomobila s tako majhno številko na števcu kilometrov.

Pod pokrovom boste našli legendarni 4,9-litrski S62 V8 motor, ki je skupaj z ročnim menjalnikom poganjal tudi BMW E39 M5! Motor bi moral biti v odličnem stanju, saj je znano, da so ti agregati več kot odporni. Za izrazit kontrast je streha prav tako črna in 18-palčna platišča s srebrno barvo izgledajo brutalno. Po mnenju prodajalca ima avto povsem brezhibno poročilo CarFax in nima prekritih hib, napak ali zamegljene preteklosti.

Trenutno je cena postavljena na že kar na 155 tisoč ameriških dolarjev, vendar se do jutri, ko se dražba zaključi zna še spremeniti. Modeli BMW Z8 se že kar nekaj časa prodajajo za visoke šestmestne številke. Avtomobil si lahko ogledate tudi v spodnjem videu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code