Se želite voziti z novim BMW M3? Peto generacijo športnega BMW M devizije poganja vrstni twin turbo šestvaljnik s 317 kilovati moči. Stotico doseže v 4,1 sekunde, najvišja hitrost pa je elektronsko omejena na 250 km/h. Kdo ga ne bi želel preizkusiti. Nažalost je, vsaj v Sloveniji, razen če imate precej polno denarnico, v roke težko […]

Se želite voziti z novim BMW M3? Peto generacijo športnega BMW M devizije poganja vrstni twin turbo šestvaljnik s 317 kilovati moči. Stotico doseže v 4,1 sekunde, najvišja hitrost pa je elektronsko omejena na 250 km/h. Kdo ga ne bi želel preizkusiti. Nažalost je, vsaj v Sloveniji, razen če imate precej polno denarnico, v roke težko dobiti nove BMW modele M3 in M4. Lahko pa se z virtualno pomočjo preselite za volan novega BMW M3 s posnetkom iz zornega kota voznika.

Za optimalno izkušnjo gledanja posnetka vam priporočamo slušalke. Zvok v tem posnetku je sneman z mikrofonom v ušesih voznika. Zaradi takšnih mikrofonov vam posnetek daje občutek 3D zvoka. Posledično se lahko bolj vživite v vožnjo in se počutite, kot da za volanom sedite prav vi.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code