Eden najnovejših modelov, ki so prejeli individual tretma je "Facelift" družina šestic. V Ženevi je bil primerek skrit pogledom ljudi, saj se je nahajal v posebni "BMW Lounge" sobi za sestanke, kjer je počival razstavljen v vsej svoji lepoti.

Imeli smo to ekskluzivno priložnost, da smo si lahko ta model tudi od blizu pogledali in za vas naredili nekaj slik. Model 650i Gran Coupe je kar pokal od vse opreme, ki jo je nosil na sebi. Individual dodatki so bili vidni povsod. Zunanjost v Frozen Brilliant White barvi in Individual platišča pustita na opazovalcu poseben odtis. Tudi notranjost je vsej prej kot klasična. Individual volanski obroč in usnjeno oblazinjenje sedeže Opal White/Amaro Brown dodajajo poseben pridih luksuza in nadstandardne opreme.

Tudi Bang & Olufsen nadstandardno ozvočenje je le pika na i vozilu, ki pod pokrovom motorja skriva 4,4-litrski V8 s 450 konjskimi močmi in 650 Nm navora. Do stotice 650i potrebuje le 4,6 sekunde, njegova najvišja hitrost pa je omejena na 250 km/h.

V Sloveniji boste za BMW 650i odšteli 127.900,00 €, s takšnimi luksuznimi dodatki kot je paleta Individual sprememb, pa se cena hitro lahko povzpne za več deset tisočakov. Za Brilliant White barvo karoserije boste naprimer odšteli dodatnih 5.741,00 €, za Individual 20-palčna plastišča pa 3.588,00 €. Za usnjeno kombinacijo v notranjosti bo vaša denarnica tanjša za 7.953,00 €, za najbolj kvalitetno ozvočenje ki je na voljo v naboru opreme: Bang & Olufsen pa boste odšteli 5.920,00 €.

Fotograf: Dejan

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code