Nekoč manekenka, danes pa testna voznica? Lepotica Jodie Kidd, ki je na modnih pistah blestela v devetdesetih letih prejšnega stoletja, se tokrat osredotoči na dva izjemna bavarska modela BMW i družine.

Manekenka pa ni povsem nova v svetu avtomobilizma, saj je pred trinajstimi leti kot znana oseba za volanom na oddaji Top Gear presenetila vse, ko je postavila rekord za volanom Suzuki Liane. Udeležila se je celo Gumballa 3000 v Lamborghiniju in še kaj bi se našlo. Vodenje oddaje Top Gear kot ena izmed novih voditeljve postala Sabine Schmitz, vseeno pa Kidd kot tolažilno nagrado prejme užitek za volanom po zaslugi BMW UK.

Sponzorirani reklamni posnetki seveda ne razkrijejo resničnega mnenja Jodie Kidd, vendar lahko predvidevamo, da njeno mnenje verjetno ne odstopa močno od izgovorjenih besed. BMW i8 verjetno ne potrebuje veliko promocijske pomoči, saj podjetje še zmeraj težko sledi povpraševanju, vseeno pa mu lepotica za volanom ne more škoditi, čeprav bi o njenem držanju volana med vožnjo lahko.. hm.. razpravljali.

Čeprav je BMW i3 mnogo manj adrenalinski kot i8, edino kar je s slednjim skupno pa je elektrika in karbonsko ojačana plastika, Jodie Kidd še zmeraj iz njega izvleče vse privlačne lastnosti. Je postavni blondinki uspelo k BMW privabiti še kaj več potencialnih strank?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code