Ob predstavitvi športnega kupeja BMW F82 M4 smo lahko vozilo videli samo v zlatem odtenku po imenu Austin Yellow. Prav slednja je bila barva v kateri si je BMW zamislil, da bo M4 razkrit, izbral pa ga je oddelek BMW M.

Prav tako osnovan na rumeni barvi je odtenek Speed Yellow, ki je v tem primeru prav tako nanešen na BMW M4, ki seveda prihaja iz salona BMW Abu Dhabi.

Iz rumene karoserije izstopajo temni dodatki kot je standardna karbonska streha in nekaj drugih naknadno dodanih elementov. Že v osnovi je ta BMW M4 opremljen s paketom nadgradnje Competition package, kar pomeni, da je obut v zanimiva lahka platišča Style 666 M.

Speed-Yellow-BMW-M4-Competition-package (4)

V sklopu predelovalnega programa M Performance ima kupe črno obarvane ledvičke, v karbon obdana zunanja ogledala, sprednji podaljšek spojlerja in stranske pragove. Za večjo ekskluzivo modela skrbi spojler AC Schnitzer na prtljažnih vratih in glasni izpušni sistem Armytrix, kateri poskrbi za pravi zvok, ki se poda k športniku. Preko modula Bluetooth lahko lastnik odpira in zapira lopute in s tem izbira glasnost ter način oddajanja zvoka.

V notranjosti se M4 ponaša z M Performance volanskim obročem obdanim z alkantaro ter s karbonskimi okraski h katerim se kontrastno podajajo rumeni elementi. Voznik v vožnji 3,0-litrskega vrstnega šestvaljnika s 450 konjskimi močmi uživa iz udobnega ter z bočno oporo opremljenega Competition Package športnega sedeža.

Pospešek do stotice v takšni zverini znaša 4,0 sekunde, končna hitrost pa je po zaslugi M Driver paketa povečana na 280 km/h.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code