Še preden bodo prvi primerki nove serije 3 prispeli do svojih strank, nam je BMW že ponudil vpogled v svoj individualni oddelek in nam predstavil nove barve in predvsem možne kombinacije notranjega oblazinjenja, ki res izgledajo odlično.

Močan karakter vedno sledi svoji poti in temu je bila serija 3 vedno zvesta. BMW individual program kupcem nove serije 3 omogoča visoko raven personalizacije in možnost nadgradnje že tako vrhunskega avtomobila. Individualne barve kot so BMW Individual Oxide Grey II metallic, BMW Individual Dravite Grey metallic, BMW Individual Tanzanite Blue II metallic, BMW Individual Frozen Dark Grey metallic in BMW Individual Citrine Black II metallic bodo na voljo že od začetka, mi pa menimo, da mu barva Tanzanite Blue II še najbolj pristoji. Poleg tega pri oddelku individual trdijo, da ponujajo več kot 120 različnih barvnih kombinacij kjer je poleg kovinskih barv na voljo tudi veliko mat barv.

V oddelku individual  seveda niso ostali le pri zunanjih barvah, temveč so se posvetili tudi notranjosti. Tukaj lahko kupci izbirajo med petimi različnimi barvnimi kombinacijami in sicer Fiona Red / Black, Fjord Blue / Black, Tartufo, Ivory White in Black, kjer se uporabljajo le najboljši materiali na voljo, kot je naprimer Merino Fine Grain usnje. Nam je še najbolj všeč Ivory white, ki v kombinaciji s temnim lesom in inserti iz aluminija resnično poskrbi za estetsko privlačno kabino in luksuzen občutek v notranjosti, zanimiva pa je tudi nekoliko drugačna kombinacija Fjord Blue/Black.

Kako pa bi vi skonfigurirali svojega idealnega BMW serije 3?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code