BMW je razkril trenutno 12 individualnih barv za prenovljenega BMW M760Li, ki bo zahvaljujoč novim emisijskim standardom tudi nekoliko šibkejši.

S prenovo serije 7 za leto 2019, se opazno spremeni tudi videz najbolj ekskluzivnega modela z imenom M760Li xDrive. Bavarski zastavonoša z ogromnom dvanajst valjnikom v nosu, bo z novim M Sport paketom in ogromnimi ledvičkami še bolj samozavestnega in ekskluzivnega izgleda, kar se za avtomobil tega razreda tudi spodobi. Tudi kupci te najmočnejše različice nočejo, da bi izgledalo kot, da se vozijo v povsem običajnem BMW-ju.

Še najboljši način za to je personalizacija avtomobila, najlažje pa je to storiti seveda z individualno barvo in ravno ta nabor barv so nedavno objavili kar preko Facebooka pri M oddelku, ki je zadolžen za individualni program modela M760Li. Od Aventurine Red do Tanzanite Blue, Pure Metal Silver ter nekaterih ‘frozen’ odtenkov, na koncu predstavljajo le vrh poznejše barvne palete individual programa, kjer smo se skozi čas navadili, da nas ne more več nič presenetiti.

Pri 2019 modelu mi Evropejci na žalost pridobimo Ottov filter trdih delcev, ki je zahtevan s strani WLTP cikla. Največja moč se je tako zmanjšala in po novem znaša namesto prejšnjih 610 konjskih moči, sedanjih 585. To se pozna tudi pri pospešku do stotice, ki sedaj znaša 3,8 sekunde, kar je desetinka več kot poprej. Še vedno to verjetno ni nekaj, kar bi občutili v vsakodnevnih situacijah pa vendar.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code