BMW kupejevskega atleta že dobro poznamo. O njem lahko rečete marsikaj, eno pa je gotovo. S svojim izgledom vzbuja strahospoštovanje in lepoto športne eksotike. Ta dotični primerek pa je še posebej privlačen.

V obdelavo ga je namreč vzelo podjetje Wheels Boutique, ki ga je odelo v čudovito srebrno barvo po imenu Silverstone Metallic II. Morda sprva zgleda kot običajen srebrn odtenek, vendar pod določenim kotom odtenek pokaže svojo posebnost. Prikaže se namreč modrikast odsev, ki zagotovi posebnost in večjo misterioznost vozila. Oblikovalsko poudarjene linije pridejo tako še bolj do izraza.

bmw-m4-wheels-boutique (11)

Poleg izjemne barve ima M4 nameščena tudi poprodajna platišča podjetja HRE. Gre za model HRE P101 v zanimivem matirano črnem odtenku ter velikosti 20×8,5 spredaj in 20×12,5 zadaj. Vozilo pa je za večjo ekskluzivnost dodatno približano tlom, pod velikimi platišča pa je skrit zavorni sistem Brembo z rumenimi zavornimi ploščicami.

Zniževanje vozila sicer v Sloveniji ni tako zelo praktično zaradi slabih cest ali ležečih policajev, a vozilo tudi po zaslugi slednjega izgleda vrhunsko.

V osnovi M4 ostaja serijski kar pomeni, da ga poganja 3,0-litrski vrstni šestvaljnik z dvema turbo puhaloma. Motor je v originalni izvedenki zmožen razviti 431 konjskih moči in 550 Nm navora. S pomočjo bliskovitega DCT menjalnika pa je izjemno tudi pospeševanje, saj vozilo do stotice potrebuje le 4,1 sekunde.

Takšnega šarmantneža se tudi sami ne bi branili!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code