Britanski ultra-luksuznik je predstavil manjše spremembe za Phantoma, Ghosta in Wraitha, združene v Suhail Collection.

Ideja uporabe zvezd izhaja iz navdiha arabskega matematika, astronoma in fizika: Ibn al-Haithama. To je tudi zadnja dopolnitev letošnega nabora prilagojenih modelov omejenih izdaj, ki so že bile predstavljene; Year of the Horse, Pinnacle Travel, Waterspeed, Metropolitan in Maharaja.

“Ibn al-Haitham je bil znan pionir, katerega znanstveni dosežki predstavljajo prelomnico v zgodovini znanosti. Naše mnenje je, da je Suhail konstelacija odlična inspiracija za to zelo posebno kolekcijo, ki predstavlja vpliv vzhodne in zahodne znanosti,” je dejal Torsten Müller-Ötvös, izvršni direktor Rolls-Royce Motor Cars.

Rolls-royce-suhail-kolekcija (5)

Od zunaj boste novo kolekcijo prepoznali po edinstvenem “Moonstone Pearl” končnem premazu, na stranicah po celotni liniji teče “Turchese Blue” črta, na prednjem odbijaču pa se sveti emblem Suhail zvezde. Spremembe notranjosti obsegajo “Creme Light” usnjene sedeže, “Turchese Blue” in “Ash Burr” barvne podrobnosti, unikatno uro in kar nekaj zvezdnih emblemov. Fantom in Wraith imata tudi svojo Starlight panoramsko streho, s katero uporabniki vozila lahko opazujejo zvezde v udobju enega najdražjih vozil na svetu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code