Kljub temu, da smo nekaj posnetkov prihajajočega BMW F90 M5 že videli, pa je tokratni nekoliko drugačen, saj lahko dejansko slišimo njegovo rohnenje na ulicah norveškega Osla.

Zelo redko se zgodi, da je voznik močno zakamufliranega vozila pripravljen za entuziaste s kamerami pritisniti na plin in postreči z zanimivim zvokom mogočnega in težko pričakovanega M limuzinskega športnika.

Kolikor vemo zaenkrat se pod pokrovom F90 M5 skriva 4,4-litrski V8 z dvema turbinama, ki postreže s privlačnimi zvoki že pri nizkih obratih. Iz posnetka je razvidno, da izpušni sistem razvije vse zaželene poke in brbotanje, tudi celostno pa se zdi zvok zelo prijeten in primerno globok. Motor bo najverjetneje razvil okrog 600 konjskih moči, pospešek do stotice pa se bo vrtel okrog 3,5 sekunde.

Posnetek je naredil Daniel Moen Hansen, po njegovi zaslugi pa lahko na posnetku opazimo tudi nove športne sedeže, ki bodo verjetno še bolje objeli voznika in bili hkrati dovolj udobni.

Poleg tega niso za testiranja odvzeli nobenega predela kamuflaže, ki še posebej zakriva preoblikovane odbijače, razširjene koloteke, stranske pragove in bolj poudarjen zadnji difuzor.

Pričakujemo, da bo BMW svojo težko pričakovano M limuzino predstavil na avto salonu v Frankfurtu, letos septembra.

Oglejte si ga v spodnji galeriji in mu prisluhnite v videoposnetku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code