Novi BMW serije 2 je bil razkrit pred nekaj tedni, zdaj pa imamo sveže slike njegove najbolj vroče različice: M2. Kljub temu, da ima vedno več kompaktnih avtomobilov iz Munchna pogon na prednja kolesa, serija 2 ostaja voznikov avtomobil, naslednji M2 pa bo njen poslednji izraz.

Vohunske slike prikazujejo okrepljen Coupe, pokrit z značilno kamuflažo, vendar je še vedno mogoče razbrati ‘nabito’ karoserijo in spremenjeno rešetko ledvic – zdaj z vodoravnimi letvicami.

Sprednji in zadnji detajli bodo zagotovo bolj agresivni – čeprav je zaradi črno-bele folije podrobnosti težko razbrati. Na pokrovu motorja boste videli udarne detajle, možno je, da bodo tudi žarometi drugačni kot pri običajni izvedenki.

Tako kot nova serija 2 – ter M3 in M4 – bo tudi prihajajoči M2 imel pogon na zadnja kolesa, moč pa bo proizvajal 3-litrski šestvaljni twin turbo motor, ki bo na cesto spustil okoli 480 »konjev«.

Govori se, da bo na voljo tudi popolnoma električna različica M2, imenovana iM2. Več o morebitni iM2 si lahko preberete tukaj.

Notranjost pričakujte podobno kot v novi seriji 2, z eno ključno spremembo. Vohunski posnetki nakazujejo na ukrivljen infotainment zaslon, ne pa ploščatega, kot v novi seriji 2.

Po ‘standardnem’ M2 pričakujte, da bo sledil še model s paketom Competition, njemu pa še bolj vroča različica CS.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code