Pred dejansko predstavitvijo so iz Kitajske domnevno pricurljale prvI slikI električne limuzine ­BMW i3.

O električni limuzini BMW serije 3 se govori že leta, a to je prvič, da vidimo njen končni dizajn. Letos smo o njej pisali, saj so vohunski fotografi opazili zakamufliran model na testiranju. Če je dogovor o poimenovanju nekoliko presenetljiv – glede na to, da ima BMW še vedno v ponudbi BMW i3 – je dizajn povsem pričakovan.

Električna limuzina i3 bo temeljila na aktualni seriji 3 (G20) in kot bi pričakovali, je videti precej podobno limuzini s konvencionalnim pogonom na notranje izgorevanje. Spredaj ima ledvična maska ​​nekaj modrih poudarkov, skupaj s paketom M Sport. Na pnevmatike je bil nameščen nov komplet aerodinamičnih platišč, izgled pa je zakrožil tipičen zadnji del električnega vozila, ki nima običajnih izpušnih cevi. Več modro pobarvanih detajlov v zadnjem odbijaču očividcu jasno pove, da je avtomobil na električni pogon.

Prtljažnik razkriva tudi več podrobnosti o konfiguraciji pogonskega sklopa. Na podlagi teh vohunskih fotografij lahko razberemo ime modela: eDrive 25L. Tako da obstaja nekaj namigov. Prvič, ta BMW i3 limuzina je model s pogonom na zadnja kolesa. Drugič, to je dolga medosna razdalja serije 3, označena s črko “L”. Nazadnje, število “25” verjetno kaže na vstopno električno limuzino serije 3.

Podrobnosti o dosegu vožnje ali moči niso na voljo, vendar pričakujemo, da bomo videli enako arhitekturo kot pri trenutnem BMW iX3, ki je prav tako izdelan na Kitajskem. Ker so pricurljale prve slike, bi morali v prihodnjih tednih še več informacij o težko pričakovani električni limuzini i3.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code