Uničen BMW M6 ponovno zapeljal na ceste, zahvaljujoč izkušenemu serviserju

0
Arthur Tussik, rojen v Rusiji, vendar dela in živi v Litvi, je prava senzacija na YouTubu, saj objavlja videoposnetke, na katerih dela na hudo poškodovanih vozilih.

V preteklosti je popravil nemalo bavarskih strojev, zadnje delo pa je vključevalo ponovno sestavljanje uničenega BMW M6 Coupe (F13).

Po obsegu škode lahko varno domnevamo, da je bil avto udeležen v hudi nesreči, sploh če gledamo stranski profil. Nikoli ni dober znak, če avto stojina eni strani le na zavornih kolutih, da ne omenjamo ogromnih lukenj v karoseriji na prednji desni strani. Poleg tega je zadnji del avtomobila na robu svojih zmogljivosti.

Tudi konica 6 let starega kupeja je potrebovala nekaj ljubezni, saj je bilo treba zamenjati žaromet na sovoznikovi strani. Pravzaprav je Arthur Tussik avto prejel le delno sestavljen, z zamenjanimi sovoznikovimi vrati in vzmetenjem, kar je namigovalo, da je šlo nekje nekaj hudo narobe!

Kljub temu, da je bil v precej slabem stanju, je bilo popravilo M6 Coupe za Arthurja Tussika še vedno samostojno. Ko je zavrgel dele, ki jih ni bilo mogoče popraviti, in odstranil tiste, ki so ovirali samo popravilo avtomobila, se je izkušen mojster lotil dela s svojimi zaupanja vrednimi orodji. Na sovoznikovi strani je bila potrebna menjava plošč karoserije avtomobila in namestitev le-teh je vzela večji del obnove. Tudi drugi deli so bili deležni Arthurjeve pozornosti, a drugod so se udrtine hitreje zgladile.

Nato se je premaknil naprej, da bi popravil kriv pokrov motorja s skrbno uporabo starega dobrega kladiva. Postavitev nadomestnih prilagodljivih LED žarometov je bila nekoliko težavna, ker sprva niso ustrezali. Po zamenjavi sprednjega odbijača in ponovnem zapiranju pokrova prtljažnika je preostalo le še, da pobarva karoserijo.

Na žalost ne moremo videti končnega avtomobila, a tudi z barvno neusklajeno zunanjostjo je videti impresivno, če upoštevate njegovo stanje, ko je prispel v roke mojstra

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code