Bo tako izgledal posodobljen BMW X5?

BMW X5 trenutne generacije je eden lepših Bavarcev, ki na voljo kupcem. Zaradi relativno konzervativnega videza, zlasti v primerjavi s preostalo ponudbo, daje občutek, da je eden zadnjih pravih BMW-jev stare šole. Kmalu pa prihaja prenova, ki bo osvežila model, ko bodo na trg prišli novi konkurenti. Ta upodobitev nam daje predstavo o tem, kako bi lahko izgledal. Seveda je to le špekulacija, zato je malo verjetno, da bo BMW X5 izgledal natanko tako. Toda glede na nedavne dosežke BMW-ja in nekaj vohunskih fotografij obstaja možnost, da je umetnik zadel v terno.

Žarometi aktualnega modela so bili zamenjani z veliko tanjšimi, bolj podobnimi tistim, ki jih najdemo na trenutnem BMW X3 ali seriji 4. Izgledajo dobro in se dobro prilegajo avtomobilu, tako da je preprost, hkrati pa je videti nekoliko bolj sodoben. Sprednji del ima tudi večje sprednje odprtine za dovod zraka, ki nasprotujejo velikosti ledvičnih rešetk. Čeprav rešetke pri X5 niso pretirano velike, kot so na avtomobilih, kot sta na impoznatnem terencu X7, so še vedno velike.

BMW ni znan po korenitih spremembah v posodobitvah in tokrat verjetno ne bo presenečenj. To pa ne pomeni nič slabega. Kot smo že omenili, je BMW X5 čeden avtomobil z zadržanim, a očarljivim videzom, zato je vse, kar potrebuje, da ostane svež v svojem segmentu, le nekaj manjših popravkov. Če bo na koncu videti kot ta upodobitev, bodo kupci skoraj zagotovo zadovoljni!

Upodobitev BMW X5M
Vir: BMWBLOG.comFotograf: https://instagram.com/germanysfinest43

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code