Prikaži kategorije
Domov / Opaženo & Spy / VIDEO: BMW X5 M, M5, Cullinan opaženi med testiranjem v Death Valley!
BMWBLOG-m5-x5m-cullinan-m2-cs-i3s (2)

VIDEO: BMW X5 M, M5, Cullinan opaženi med testiranjem v Death Valley!


Kopica težko pričakovanih novih modelov koncerna BMW je bila opažena med testiranjem v ”Death Valley” puščavi.

Zanimivo je, da so bili opaženi prav vsi najbolj ”ekskluzivni” modeli. Opaženi so bili namreč.; BMW X5 M, Rolls Royce Cullinan športni terenec, Rolls Royce Phatnom, BMW X7, BMW X2, BMW i3S in celo BMW M2 CS! Prav vsi so bili opaženi na enakem mestu, žal z obsežno ”kamuflažo”.

BMWBLOG-m5-x5m-cullinan-m2-cs-i3s (1)

Videti je, kot da inženirji opravljajo še zadnja testiranja v višjih temperaturnih razmerah, saj so v Death Valley temperature skoraj vedno okrog 47 stopinj celzij. Testirali so tudi zmogljivosti pri pospeševanju, medtem je nekatere fotograf celo ujel pri vožnji mimo.

Zakamuflirane primerke teh vozil smo sicer že videli, zato niso nič novega, je pa brez dvoma zanimivo, da so jih paparaci ujeli na enem mestu med testiranjem. Brez dvoma gre za najbolj ”ekskluzivne” modele koncerna BMW, vsi skupaj pa razvijejo kar konkretno moč, vprašljiva pa je tudi cena takšnega voznega parka. BMW i3 in X2 sicer nista med najbolj zmogljivimi, a slednji ima po fotografijah sodeč nameščena večja aluminijasta platišča in agresivnejši komplet odbijačev.

BMWBLOG-m5-x5m-cullinan-m2-cs-i3s (8)

Več si poglejte v spodnjem videoposnetku.

Vir: BMWBLOG.com
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×