Na svetovnem spletu se je pojavil videoposnetek, ki prikazuje kako je iz lepega v Rusiji zagorel BMW M5. Kaj je razlog za tak nepričakovan vžig? Kako odreagirati?

Posnetek, ki je zaokrožil po svetovnem spletu prikazuje kako je kar na lepem zagorel moder BMW M5. V svojo kamero je vse skupaj ujel motorist, ki je ravno slučajno peljal mimo in posnel celoten neprijeten dogodek.

Pravzaprav se je vse skupaj začelo z “nedolžnim” uličnim tekmovanjem med motorjem in dvema avtomobiloma. Eden od vozil je bil prav ta modri BMW F10 M5, ki je od luči do luči tekmoval še s tremi drugimi vozniki.

BMW-F10-M5-FIRE

V nekem trenutku se je nemška super limuzina s 4,4-litrskim V8 in 560 konjskimi močmi ustavila na rdeči luči in takrat so vozilo kar na lepem zajeli ognjeni zublji. Nekje pri prvih kolesih je bil izvor požara, voznik pa se je odločil, da bo v šoku raje nadaljeval z vožnjo in je zato silovito pospešil in skušal tako ugasniti ogenj. Ko se je naposled le ustavil so mu mimoidoči z gasilnimi aparati prihiteli na pomoč. Uspelo jim je pogasiti močan ogenj, v samem izvoru pa je gorelo še nekaj minut.

Na tej točki je težko reči kaj je bil vzrok požara, saj bi lahko bilo vse od uhajanja goriva pa do napake na električni napeljavi. V vsakem primeru lahko lastnik le upa, da mu bo zavarovalnica krila stroške nastale škode.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code