Mission Impossible: Fallout prinaša BMW M5 v akciji!

0
Tom Cruise oz. Ethan Hunt se v najnovejšem filmu svetovno znane franšize med spektakularnimi misijami lahko zanese na pomoč mogočnih BMW modelov ...

Na internet je prispel uradni video napovednik za prihajajoči film Mission Impossible: Fallout, v njem bodo nastopali bavarski lepotci, glavno vlogo pa bo prevzel BMW F90 M5, ki je dodelan z M Performance dodatki: črnimi ledvičkami in zunanjimi karbonskimi elementi, ki poudarjajo športen izgled vozila. Avtomobil pa ni športen le po izgledu, saj 4,4-litrski TwinPower Turbo premore kar 600 konjskih moči in štirikolesni pogon, kar je odličen recept za izjemne vozne lastnosti. Poleg modela M5 lahko opazimo še BMW serije 5 E28 iz leta 1986, BMW serije 7 in BMW R nineT Scrambler.

Mission Impossible: Fallout bo prišel v kino dvorane večjih mest po svetu 27. julija 2018. Poleg Tom Cruisea bodo v filmu igrali še Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Angela Bassett in Vanessa Kirby.

BMW podpira franšizo Mission Impossible od leta 2011, ko je bil v filmu “Phantom Protocol” uporabljen BMW i Vision Dynamics. V filmu “Rogue Nation” leta 2015 je nastopil BMW F80 M3 in motocikel BMW S 1000 RR. BMW želi za nov film pripraviti dobro reklamo, ki bo v kino dvorane privabilo čim več gledalcev.

Uwe Dreher (vodja za stike z javnostjo za BMW, BMW M in BMW i) pravi, da se “BMW in Mission Impossible perfektno skladata. Ponosni smo na naše sodelovanje s Paramount Pictures in veseli nas, da lahko z našimi avtomobili in motocikli bogatimo to ikonično filmsko franšizo. To je popolna naloga za poslovnega atleta kot je BMW F90 M5.”

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code