BMW je nedavno predstavil novo generacijo serije 4, na splet pa so že pricurljale 'realne' fotografije končnega produkta.

Na družabnih omrežjih so zaokrožile fotografije treh različic nove serije 4, ki predstavljajo različne spektre opremljenosti. Od najmanj opremljenega, ki ga predstavlja črni primerek, do modrega z M Sport paketom in verjetno vso dodatno opremo. Nova generacija serije 4 je že tako sprožila zelo mešane odzive javnosti, ki so v večini nenaklonjeni novemu oblikovalskemu jeziku, te fotografije pa nakazujejo, da je videz v realnosti še nekoliko ‘težji za prebavo’.

Seveda je pri avtomobilih veliko odvisno od kota s katerega je bila fotografija zajeta a iz danega lahko sklepamo le to, da prednji konec avtomobila, še posebej z manj opreme, ni ravno najbolj posrečen. Dimenzijsko je sicer avtomobil zelo elegantno zasnovan saj je serija 4 celo 56mm daljša, 25mm širša in 56mm nižja od serije 3, zadnji kolotek pa je za 25mm širši. Vse to naj bi pomagalo doseči nižji center težišča in tako še bolj dinamičen avtomobil od trenutne serije 3, ki je glede na naše izkušnje že tako zelo dobra.

Prve primerke avtomobila sicer na evropskih cestah pričakujemo že oktobra letos, kasneje pa se bodo pridružile še ostale različice, med drugim tudi pošastni BMW M4, ki bo v različici Competition ponujal kar 510 konjskih moči, vso to moč pa bo na asfalt brez težav prenašal M xDrive štirikolesni pogon. Mi se že veselimo!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code