Na spletu so se znašle nove fotografije produkcijske različice prihajajoče serije 4, ki razkrivajo marsikaj.

BMW serije 4 je nazaj, tokrat s kar dvema novima fotografijama. Prva se je pojavila na nemškem forumu Germancarforums, kjer je jasno vidno, da gre za novo generacijo težko pričakovane in nekoliko kontroverzne serije 4. Glavna stvar debate je seveda ogromna prednja maska, ki je niti ne moremo več uvrščati pod kategorijo ledvičk. V primerjavi s prejšnjo fotografijo, ki je domnevno prišla s proizvodnih trakov, je tokrat črta, ki razmejuje obe polovici maske črna, kar da vtis ene ogromne maske in ne dveh ločenih ‘ledvičk’.

Poleg maske lahko opazimo še množico ostalih malenkosti, ki so našle svojo pot iz koncepta 4 v produkcijski avtomobil. V to kategorijo spada sredinska odprtina za zajem zraka v obliki črke ‘V’ ter izjemno podobni prednji žarometi. Seveda prednji konec niti ni več tolikšno presenečenje, saj smo videli že kar nekaj vohunskih fotografij in ‘renderjev’ le tega, zato je morda enako zanimiva druga fotografija zadnje leve luči.

Ta izgleda kot nekakšen hibrid med zadnjo lučjo BMW G20 serije 3 in ukrivljenim dizajnom zadnje luči razkritega koncepta 4. Opazimo lahko še nekoliko (pre)majhen zaključek izpušne cevi ter obris zanimivega zadnjega difuzorja. Vsaj motorizacija je že vnaprej znana, saj bo pričakovano sledila seriji 3. V začetku zagotovo pričakujemo različici 430i in M440i, kasneje pa bomo seveda dočakali tudi brutalno različico M4 Competition, ki bo ponujala kar 510 konjskih moči in 600 Nm maksimalnega navora. O dizelskih različicah zaenkrat še ni govora a se pustimo presenetiti.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code