Nič več renderjev in ugibanj, to je prava stvar. Golf naslednje generacije v boj tudi z BMW serije 1 in njegovimi elektronskimi merilniki.

Že dva meseca nazaj smo objavili prve fotografije opaženega Volkswagen Golfa osme generacije med testiranji, sedaj pa so fotografi izkoristili tudi priložnost in fotografirali notranjost, ki bo povsem drugačna kot do sedaj. Tokrat so ubrali pot minimalističnega dizajna in velikih zaslonov. Takoj lahko opazimo digitalne merilnike s katerimi se bodo morali spopasti tudi tisti v naslednji generaciji BMW serije 1.

Volan se nam zdi zelo zanimiv, niti malo pa nas ne prepriča prestavna ročica ročnega menjalnika. Tudi o piano plastiki, ki obdaja in povezuje oba zaslona nismo preveč prepričani, zagotovo pa bo sama izdelava in kvaliteta materialov na visokem nivoju kot se za Nemca iz Wolfsburga tudi spodobi.

Novi Golf bo baziran na najnovejši različici MQB platforme, ki bo poskrbela za zmanjšanje teže do 45 kilogramov, ter nekoliko daljšo medosno razdaljo kar pomeni več prostora za potnike v kabini in morda tudi večji prtljažnik. Ravno zato bo to oster tekmec prihajajoče nove generacije BMW serije 1, ki bo prvič v zgodovini gnana na prvi kolesni par, kar bo pomenilo povsem drugačno razporeditev kabine in posledično tudi mnogo več prostora za potnike, kot do sedaj. Obenem bo serija 1 tudi izgubila opevan zadnji pogon, torej edino lastnost po kateri se je povsem razlikovala od drugih kombilimuzin premium proizvajalcev, zato menimo, da si bosta z novim Golfom še večja tekmeca kot kadarkoli doslej.

Kakorkoli že, kakšno pa je vaše mnenje o notranjosti novega golfa osme generacije?

Vir: Carscoops

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code