Audi SQ7 je najnovejši model znamke ki si ga lahko omislite v omenjeni barvi, sicer pa je na voljo za skorajda vse ''športne'' različice.

Austin Yellow barva zunanjosti je na prepoznavnosti začela dobivati približno štiri leta nazaj, ko jo je bavarska znamka ponosno predstavila na M4 Coupe. Od takrat vidimo vse več različnih BMW modelov v tej barvi. Zanimivo pa je predvsem to, da smo opazili, da si je svojo različico te barve zamislil tudi Audi. Najnovejši izdelek znamke Audi, ki nosi to barvo je SQ7. Kljub temu, da Q7 ni niti blizu športnosti kot je recimo Porsche Cayenne ali BMW X6, je to le zaradi tega ker na prvo mesto postavlja praktičnost in ne samo surove zmogljivosti, barva vsekakor ne izgleda tako napačno.

Kot lahko vidimo pri tem primerku SQ7, ki je na ogled postavljen v Audi Forum v Neckarsulm, gre za nekoliko svetlejšo barvo, kot smo jo vajeni pri BMW modelih. Audi SQ7 sicer ponuja veliko mero zmogljivosti, saj do stotice pospeši v manj kot petih sekundah. Poganja ga namreč 4,0-litrski sicer dizelski motor, ki razvije 435 konjskih moči in neverjetnih 900 nevtonmetrov navora. Moč se prenaša na vsa štiri kolesa, do stotice je tako potrebnih le 4.8 sekunde, končna hitrost pa je omejena na 250 kilometrov na uro. Kaj pa vi menite, se Austin Yellow barva bolje poda Audi ali BMW vozilom?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code