Tako je, Renault bo kmalu predstavil Captur Coupe, ki bo predstavljal kupejevsko linijo dražjih športnih terencev kot je recimo BMW X4.

Renault je najavil prihod manjšega kupejevskega športnega terenca včeraj, danes pa že lahko vidimo fotografije testnega primerka, ki je bil opažen med testiranjem. Kot kaže gre za poskus francoske znamke, ki predstavlja vse bolj popularno kupejevsko linijo predvsem bolj dražjih športnih terencev. To je recimo BMW X4 in večja Mercedes-Benz GLC Coupe in BMW X6. Bo torej novi Renault Captur Coupe dostojen cenejši približek BMW X4? Captur Coupe bo prvi kupejevski športni terenec za širši krog kupcev, pričakujemo pa najnovejše oblikovalske smernice znamke in pa LED žaromete v C obliki poleg bogatih drugih novosti.

Motorna ponudba bo po vsej verjetnosti vključevala 1,3-litrski TCe bencinski motor, ki je bil razvit v sodelovanju z koncernom Daimler in ga že uporablja nedavno predstavljeni Mercedes-Benz razreda A. Pričakujemo pa, da bo razvil 115, 140 ali pa celo 160 konjskih moči v povezavi s šest-stopenjskim ročnim menjalnikom ali pa sedem-stopenjskim samodejnim dvosklopčnim menjalnikom. Čez nekaj časa pričakujemo tudi enako vozilo, ki se bo prodajalo pod blagovno znamko Dacia. Sicer pa pričakujemo, da bo novi Captur Coupe predstavljen 29. avgusta na Moscow International Motor Show.

Fotograf: CarPix for CarScoops

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code