Njegova zbirka vam bo vzela sapo! Upanje umre zadnje: to je načelo, ki se ga je držal lastnik vseh legendarnih modelov, ki je v mladosti ostal brez strehe nad glavo, sedaj pa je lastnik kar petinštiridesetih klasičnih BMW vozil.

Gospod na posnetku ne želi biti prepoznan, zato njegovega imena ne boste zasledili, na našo srečo pa je bil vseeno pripravljen pokazati svojo obširno zbirko.  Verjeli ali ne, pri sedemnajstih letih je bil lastnik vseh teh lepot brezdomec. Tudi pred tem njegovo otroštvo nikoli ni bilo zelo brezskrbno, saj doma nikoli niso imeli veliko denarja. Njegovi prvi spomini na bavarska vozila pa se nanašajo na E30 M3, ki mu je bil že od vsega začetka ultimativen BMW. Trdo delo se izplača in leta kasneje se gospod lahko pohvali z eno največjih zbirk klasičnih BMW na svetu v garaži, locirani nekje v Južni Kaliforniji.

bmw-alpina

V njegovi zbirki lahko občudujete kar 45 avtomobilov, vključno z izjemno redkim BMW 700 RS, ki je bil proizveden le v dveh enotah. Najlepši del zgodbe je, da njegov namen zbirateljstva nima nobene povezave z željo po slavi, njegova kolekcija je namreč grajena izključno na globoki ljubezni za bavarsko znamko in njeno umetnostjo izdelave.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code