"Spremljajte nas, da boste videli tudi preostanek tega čudovitega vozila," pravi BMW na svojem Facebook profilu.

Edino, kar BMW pri tem čudovitem vozilu ni povedal je poimenovanje prihajajočega novinca. Na srečo bo razkrite vozila potekalo že prihodnji mesec, natančneje 17. avgusta na tradicionalnem dogodku v Pebble Beach.

Torej glede imena zaenkrat lahko le ugibamo. Najverjetneje bo novinec dobil ime BMW Z4. A zaenkrat bomo najverjetneje videli le konceptno različico, ki je blizu dejanskemu serijskemu avtomobilu, saj je to znamki BMW nekako v navadi. Novi BMW Z4 si bo verjetno platformo delil s prav tako prihajajočo Toyoto Supro.

bmw-z4-silhuet

A kaj če je BMW preslepil vse navzoče in bo v resnici predstavil povsem nekaj drugega? Morda gledamo silhueto serije 8 Cabrio, ki bo dopolnila kupejevsko serijo 8? Slednji primerek je v konceptni izvedenki le nedavno ugledal luč sveta. Seveda bi se brezstrešnik pridružil tudi težko pričakovani športni izpeljanki BMW M8.

Morda se motimo tudi tukaj in je v resnici pred nami pritajen izjemnež z motorjem V16. Le kdo bi lahko to vedel.

Morda vi lahko uvidite za kater model bi lahko šlo? Je res BMW Z4 ali se na sliki skriva kaj še bolj eksotičnega? Iz fotografije silhuete lahko razberemo le to, da bo sprednji del podoben Jaguarju F-Type, zadek pa seriji 6/8. A če se osredotočimo le na linije moramo pohvaliti njihovo očarljivost.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code