Zakaj bi kdo sploh želel svoj BMW E39 M5 zabosti z žarečim nožem, segretim na dobrih 500 stopinj celzija? Se je YouTube osebnosti Parker Nirensteinu zmešalo in se je zato spravil nad svojega bavarskega ljubljenca?

Če kdo slavnega youtuberja s kanalom Vehicle Virgins spremlja bolj redno bo vedel, da je posnetek z žarečim nožem nadaljevanje nesrečne zgodbe v kateri je njegov BMW M5 na parkirišču utrpel poškodbe. Nekdo se je namreč zaletel v njegovo vozilo, razbil zadnji odbijač in brez sporočila zapustil kraj dogodka. Lastnik se je zato odločil, da bo za dodatne oglede na kanalu YouTube z žarečim nožem dodatno obdelal svoj načeti zadnji odbijač. Če želite razumeti celotno zgodbo priporočamo da si ogledate oba posnetka in izveste kako je do prišlo do neljubega dogodka. Idejo, da z izredno vročim nožem zareže v zadnji odbijač svojega športnika je dobil na drugem YouTube kanalu Mr Gear. Prav slednji se z žarečim nožem loteva različnih predmetov in jih spreminja v žareče, piskajoče in taleče se končne izdelke.

Lastnik BMW M5 pa obljublja že novo pustolovščino v kateri naj bi v odbijač svojega Lamborghini Gallarda naredil luknjo. Slednje bo naredil, če bo spodnji posnetek dosegel 20.000 všečkov. Trenutno je deležen dobrih 15.500, kar mu je uspelo doseči v le treh dneh. V kratkem bo tako objavljen tudi posnetek mučenja Lamborghinija. Naj vas pomirimo in povemo, da je bil Gallardo lansko leto udeležen v nezgodi, ko je neznani voznik upravljal to desetvaljno pošast.

Oglejte si kako je prišlo do rezanja odbijača na BMW M5 z žarečim nožem. Prvi posnetek prikazuje kako je do neljubega dogodka sploh prišlo, drugi prikazuje brutalno rezanje odbijača, tretji pa po kom se je lastnik vozila zgledoval. Uživajte v ogledu!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code