Prikaži kategorije
Domov / Video / BMW kupljen v škatlah za banane
bmw-303

BMW kupljen v škatlah za banane


BMW Group nas nikoli ne razočara s svojimi posnetki kampanije “BMW Stories”. Tokrat nam srca ogreje popolno restavriranje skoraj nerešljivega primerka v katerega je bilo vnešeno neizmerno veliko ljubezni in ur.

Piše se leto 1989 in Helmut Schlosser se odloči, da bo odšel na trg s klasičnimi avtomobili z namenom, da kupi nekaj za svoj projekt. V oči mu padejo štkatle, v katerih so se predhodno prevažale banane. V njih najde dele neznanega vozila, zagotovljeno pa mu je, da je to nedvomno BMW.

Helmut se je odločil za nori nakup in pred njim se je znašel BMW 303 s šestvaljnikom in mnogo mankajočimi deli. Skoraj celo naslednje desetletje je bil to njegov, na videz nemogoč projekt, 1700 ur dela kasneje pa pred nami stoji brezhiben primerek prvega bavarca z ikoničnimi ledvičkami.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×