Prikaži kategorije
Domov / BMW M / BMW M8 ponovno opažen na Nurburgringu!
BMWBLOG-m8-bmw (2)

BMW M8 ponovno opažen na Nurburgringu!


BMW bo M8 sicer predtavil v drugi polovici leta 2018.

BMW je predstavil pred-produkcijsko različico modela M8 v okviru M festivala letošnjega leta, obenem pa je potrdil tudi prihod M8 modela, ki bo predstavljen leta 2018 z namenom udeležbe na ”United SportsCar Championship World Endurcane Championship” dirkah. To vključuje 24 ur Le Mansa, trenutno pa ni znanih skoraj nič podrobnosti, med testiranjem na nemškem dirkališču Nurburgring pa so ga ujeli temeljito ‘‘zakamufliranega”.

Če ga primerjamo s konceptom serije 8, M8 predstavlja večje odprtine za zajem zraka na sprednjem odbijaču, večje zavore, in izpušni sistem s štirimi zaključki. Opazimo tudi laserske žaromete.

Pod pokrovom se bo skoraj zagotovo znašel 4,4-litrski V8 bencinski motor z dvema turbinama. Le-ta bo vgrajen tudi v novo generacijo modela M5, razvil pa bo več kot 600 ”konjev”. Pričakujemo, da bo pogonski sklop vključeval 8-stopenjski samodejni menjalnik in novi M xDrive napredni štirikolesni pogon.

Vir: BMWBLOG.com
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×