Limuzina serije 1 ali Gran Coupe serije 2? Včasih tudi nam odločitve oblikovalcev münchenskega podjetja niso povsem jasne... kakorkoli, kompaktna limuzina izgleda privlačno!

Limuzinska enka je po nedavnih fotografijah prejela še upodobitev, ki nas postavi na “realne noge”, vsaj kar se tiče sprednjega dela. Vam je všeč? Do sedaj je bil štirivratni vstopni model sprejet odlično, do proizvodne različice pa bomo morali počakati še nekaj mesecev.

f52-serija1-limuzina (1)

BMW F52, kot je njeno kodno ime, bo predstavljala konkurenco Mercedesovemu CLA in Audijevi A3 limuzini, seveda pa bo osnovana na pogonu na sprednji kolesni par v kombinaciji z UKL platformo. Dimenzije naj bi najbolj spominjale na E46 serijo 3, kar bi zapolnilno nišno luknjo med kombilimuzino serije 1 in limuzino F30 serije 3.

f52-serija1-limuzina (2)

Pod pokrovom motorja lahko pričakujemo izbiro tri- in štirivaljnikov v kombinaciji s 6-stopenjskim ročnim ali 8-stopenjskim Steptronic samodejnim menjalnikom. Kdaj bo BMW serije 1 privlačnih dimenzij ugledala luč sveta? Lansiranje naj bi doživela v letu 2017, zaenkrat le na azijskem trgu.

Vir: Indianaautosblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code