Se spomnite nekaj dni nazaj objavljenega posnetka, v katerem je "Valet Parking" uslužbenec nepravilno ravnal z avtomobilom njihove stranke.

Situacijo je še poslabšal, ko je posnetek svoje vožnje (ki naj bi predstavljal test avtomobila) nespametno objavil na svoj YouTube kanal.

Uslužbenec se na posnetku vsede v  F82 M4 in se odpelje proti parkirnemu mestu. Kmalu zatem se mu pridruži še prijatelj, s katerim se skupaj zapeljeta nekaj krogov po parkirni hiši. Njegov poskus razlage ob testni vožnji se je ponesrečil že zaradi mnogo napak pri samih dejstvih avtomobila; tipu motorja, velikosti platišč, volanskega obroča in podobno.

K sreči vam sporočamo, da je bil po objavi posnetka, ki je postal na spletu viralen, uslužbenec identificiran in odpuščen. To je uspelo ekipi Bimmerposta, ki je s skupnimi močmi in preko pomoči mnogih ljubiteljev BMW uspela ujeti nepridiprava. Bo to dovolj za lastnika M4, da ne bi izvedel tožbe? Verjetno jo bo. In prav je tako. Po najdbi krivca se je v strahu odzval tudi direktor Valet Operations and Acquisition, ter povedal, da je storilec odpuščen:

daqbe1wl6hylytzfydi1

Posnetek je bil kasneje izbrisan, zato si ga na novo naloženega lahko ogledate spodaj.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code