Nočno potepanje po garažni hiši in res talentirana snemalna ekipa, glavni vlogi v posnetku pa sta dodeljeni dvojčkoma BMW E30.

[sam id=”14″ codes=”true”]

E30 so pri BMW proizvajali od leta 1982 do leta 1991.  Vse izvedbe so uporabljale pogon na zadnjo os z izjemo štirikolesnega pogona 325iX. Model so poganjali številni vrstni štirivaljniki in šestvaljniki. Navzven je videz serije 3 zelo podoben predhodnjiku E21, vendar obstajajo različne podrobne spremembe v oblikovanju. Večje spremembe vključujejo notranje podrobnosti in spremenjeno/posodobljeno vzmetenje (za zmanjšanje prekrmiljenja, ki je bil tarča kritik pri E21). Primarna značilnost BMW E30 modelih proizvedenih med leti 1984-1987, pa so podolgovati prednji in zadnji aluminijasti odbijači.

bmwe30

V spodnjem posnetku seveda oba avtomobila na sebi nosita kar nekaj sprememb, po posnetku sodeč uporabljata BBS 16-palčna (na sivem) in 17-palčna (na belem) platišča. Tudi znižana sta kar precej, kar poudarja njun neusmiljen in agresiven izgled. Posnetek je od začetka do konca izpeljan brez napake, osvetljitev, pozicije kamer, način snemanja, vse je narejeno brez pripomb. Upamo lahko le še na več podobnih objav, do takrat pa uživajte v spodnjem posnetku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code